Hotel Praha *** – ubytování Deštné v Orlických horách

Hotel Praha

Hotel Praha

Deštné v Orlických horách 175, Deštné v Orlických horách (ukázat na mapě)
0
10

*** hotel Praha v Deštné v Orlických horách se nachází přímo naproti sedačkové lanovce v lyžařském areálu v Deštné. Je dobře přístupný z hlavní silnice, parkování je před hotelem na monitorovaném parkovišti. Hotel je ve své novodobé historii provozován 6 let a nabízí komfortní ubytování , je obklopen překrásnou přírodní scenerií vybízející k relaxaci, turistice, jízdě na horských kolech a v zimě především lyžování. Hotel je znám také svou výbornou českou kuchyní a kvalitní nabídkou vín Ubytování je vhodné nejen pro jednotlivce, ale i pro početnější rodiny, menší skupiny i firemní akce .

1.3 km
54.8 km
0.8 km

Hotel Praha – Speciální akce a slevy

TERMÍN: 31.07.-01.08.2010- WESTERNOVÉ ZÁVODY V DEŠTNÉM / cca 400m od hotelu/- turistická jízdárna ADAM TERMÍN: 06.-08.08.2010- TRADIČNÍ SLAVNOSTI - TAVENÍ SKLA DŘEVEM

Hotel Praha – Recepce

Čas příjezdu: Od 14:00:00 hodin
Čas odjezdu: Do 11:00:00 hodin

Hotel Praha – Dostupnost

Hotel leží přímo u hlavní silnice vedoucí obcí Deštné v Orlických horách.

Hotel Praha – Okolí

Možnosti v okolí – aktivní turistika- množství značených turistických tras , vhodné podmínky pro cyklisty, rybaření, sběr hub, výchozí bod pro podnikání výletů do okolí / zámky Opočno, Častolovice, Rychnov n.Kněžnou, Kuks/, Zoo s vyhlášeným Safari parkem ve Dvoře Královém n.Labem, vojenské opevnění v Dobrošově, či nedaleký bunkr Hanička, romantické místo české historie – Babiččino údolí, a zámek v Ratibořicích. Pro aktivní využití volného času lze vyzkoušet i nedaleký lanový park, který nabízí zábavu nejen pro děti, ale i dospělé. Dále je zde půjčovna čtyřkolek, kolečkových běžek a bruslí. Kochat se nádhernými scenériemi Orlických hor můžete i ze hřbetu koně. Nedaleká jízdárna totiž celoročně nabízí jezdecké kurzy spojené s romantickými vyjížďkami do okolních kopců. Výhodné ceny lyžařských permanentek, ať již jednodenních, bodových či víkendových a výhodná poloha tohoto hotelu naproti sedačkové lanovce, kde probíhá i noční lyžování, předurčují ubytování v hotelu Praha k nanejvýš atraktivním nabídkám v tomto regionu.Pokud rádi lyžujete, můžete navštívit Skiareál Deštné v Orlických horách, ve kterém se jistě nebudete nudit.

Hotel Praha – Pokoje

Všechny pokoje jsou vybaveny TV se sat .programy, telefonem s přímou volbou , minibarem , vlastní koupelnou se sprchou a WC. K dispozici je zdarma připojení na internet / WiFi/, apartmány jsou navíc vybaveny kuchyňským koutem. V každém z pokojů je pohovka s rozkládací přistýlkou. Celková kapacita- 12 pokojů a 2 apartmá, o celkové kapacitě 48 lůžek vč. přistýlek.

Hotel Praha – Gastronomie

Restaurace hotelu Praha nabízí pokrmy domácí české kuchyně, různé úpravy těstovin, oblíbené šťavnaté steaky, lehké zeleninové saláty, maličkosti k zasycení v podobě toastů a omelet, jídla pro děti, sladké dezerty i zmrzlinové poháry. Nechybí ani nabídka kvalitních vín, míchaných nápojů, nealko i alkoholických nápojů.

Další informace

od 29.5.2010- v provozu oblíbené cyklobusy- konkrétní přepravní řád s časy odjezdů na http://www.orlobus.cz/cyklobusy --------------------------

Vyberte si nabídky ubytování Deštné v Orlických horách. Žádné rezervační poplatky a platba na místě. Navštivte partnerský portál hotel.cz

Hodnocení hotelu
9.0
(11 recenzí)
Personál: 9.3/10 9.3 Služby: 9.0/10 9.0 Čistota: 9.7/10 9.7 Komfort: 8.5/10 8.5 Poměr cena/kvalita: 8.6/10 8.6
OLGA Cermanová
dospělý pár, soukromá cesta

31. 10. 2014 17:09:16
Celkové hodnocení:
8.8
Personál: 9/10 Služby: 9/10 Čistota: 9/10 Komfort: 8/10 Poměr cena/kvalita: 9/10
Kočířovi
rodina s malými dětmi, soukromá cesta

22. 09. 2014 12:59:27
Celkové hodnocení:
8.8
Personál: 9/10 Služby: 8/10 Čistota: 9/10 Komfort: 9/10 Poměr cena/kvalita: 9/10
paní Prošková
rodina s malými dětmi, soukromá cesta

19. 08. 2014 17:53:31
Celkové hodnocení:
9.4
Personál: 8/10 Služby: 9/10 Čistota: 10/10 Komfort: 10/10 Poměr cena/kvalita: 10/10
Anonym
mladý pár, soukromá cesta

31. 12. 2013 14:08:51
Celkové hodnocení:
9.4
Personál: 10/10 Služby: 10/10 Čistota: 10/10 Komfort: 10/10 Poměr cena/kvalita: 7/10
Jozef
mladý pár, soukromá cesta

25. 07. 2013 15:57:53
Celkové hodnocení:
6.2
Personál: 7/10 Služby: 7/10 Čistota: 10/10 Komfort: 4/10 Poměr cena/kvalita: 3/10
p. Chudoba
rodina s malými dětmi, ostatní

19. 03. 2013 21:43:00
Celkové hodnocení:
8.2
Personál: 9/10 Služby: 9/10 Čistota: 9/10 Komfort: 7/10 Poměr cena/kvalita: 7/10
Ivana Ransdorfová
rodina s malými dětmi, soukromá cesta

16. 06. 2011 21:20:26
Celkové hodnocení:
10.0
Personál: 10/10 Služby: 10/10 Čistota: 10/10 Komfort: 10/10 Poměr cena/kvalita: 10/10
Kvalitní ubytování, velmi ochotný personál,celková spokojenost
Tomáš Hummel
rodina s malými dětmi, soukromá cesta

28. 01. 2011 21:22:52
Celkové hodnocení:
9.6
Personál: 10/10 Služby: 10/10 Čistota: 10/10 Komfort: 8/10 Poměr cena/kvalita: 10/10
personál vstřícný, velmi vstřícná recepční, skvělé připojení na internet, parkování přímo u hotelu, dobrý výběr jídel
Kristýna Jirmusová
mladý pár, soukromá cesta
Marek Jansta
1. 11. 2010 20:06:38
Celkové hodnocení:
8.8
Personál: 10/10 Služby: 7/10 Čistota: 10/10 Komfort: 7/10 Poměr cena/kvalita: 10/10
Milá obsluha, příjemné služby, avšak absence dostatečného topení v koupelně a krátká doba snídaní
Ludomír kocourek
dospělý pár, soukromá cesta

15. 08. 2010 10:21:34
Celkové hodnocení:
10.0
Personál: 10/10 Služby: 10/10 Čistota: 10/10 Komfort: 10/10 Poměr cena/kvalita: 10/10
Pěkné pokoje, čistots, vynikající kuchyně. přátelský a ochotný personál
Celkem záznamů: 11
1 2

Pokud jste v tomto hotelu byli ubytováni a chcete přidat vaše hodnocení, kontaktujte nás na e-mailu lukas.civrny@hotel.cz. Nezapomeňte do obsahu e-mailu vložit Vaše jméno a číslo Vaší objednávky. Následně Vám zašleme odkaz na formulář, kde budete moci hodnocení vyplnit.

Lázně a wellness

  • Bazén - vnitřní
  • Masáže

Služby a vybavení

  • Konferenční/společenská místnost
  • Informační služba
  • Bezpečnostní schránka
  • Pokojová služba
  • Domácí mazlíčci
  • Bezbariérový přístup
  • Parkoviště v hotelu
  • Zahrada
  • Bezdrátový internet
  • Nekuřácké prostředí
  • Zajištění kulturních a sportovních akcí
  • Taxi
  • Sekretářské služby
  • Internetový koutek
  • TV

Sport

  • Tenisový kurt - venkovní
  • Bowling
  • Lyžařský vlek
  • Půjčovna kol
  • Úschovna jízdních kol
  • Půjčovna sportovního vybavení v hotelu
  • Půjčovna lyží
  • Úschovna lyží v hotelu

Gastronomie

  • Restaurace v hotelu
  • Bar v hotelu
  • Kavárna v hotelu
  • Zahrádka v hotelu

Okolí a volný čas

  • Dětské hřiště v hotelu
  • Houbaření
  • Lov
  • Rybolov
  • Jízda na koni
  • Autobusová zastávka

Tourist objects within 25 km from Hotel Praha

Webkamera - Deštné v Orlických horách

Webkamera - Deštné v Orlických horách (ve vzdálenosti 0.32 km)

Webová kamera u Pensionu Köhler. Pohled do okolí penzionu. V centru Deštného se nachází Muzeum zimních sportů, turistiky a řemesel. Ve vzdálenosti cca 20 km se nachází přístupné zámky Opočno, Nové Město nad Metují, Rychnov nad Kněžnou a cca 30 km i zámek Náchod. Neméně zajímavé jsou prohlídky pevností vybudovaných před 2. Světovou válkou: Hanička v Rokytnici v O.h. a pevnost na Dobrošově v blízkosti nad městem Náchod, kde se nalézá i Dobrošovká rozhledna v nově otevřené Jiráskově chatě.

Informační centrum Deštné v Orlických horách (ve vzdálenosti 0.70 km)

Ski areál Deštné (ve vzdálenosti 0.73 km)

Webkamera - Deštné v Orlických horách (ve vzdálenosti 1.20 km)

Lyžařský vlek Start Deštné (ve vzdálenosti 1.46 km)

Naučná stezka Okolím Deštného (ve vzdálenosti 1.73 km)

Kostel sv. Matouše v Jedlové (ve vzdálenosti 1.92 km)

Lyžařský vlek Šerlišský mlýn (ve vzdálenosti 2.87 km)

Velká Deštná (ve vzdálenosti 3.40 km)

Bukačka (přírodní rezervace) (ve vzdálenosti 4.02 km)


Ubytování v sousedních městech:

ubytování Deštné v Orlických horách (17 hotelů)

ubytování Rychnov nad Kněžnou (10 hotelů)

ubytování Nové Město nad Metují (4 hotely)

ubytování Náchod (15 hotelů)

ubytování Bartošovice v Orlických horách (13 hotelů)

ubytování Kostelec nad Orlicí (5 hotelů)

ubytování Potštejn (5 hotelů)

ubytování Česká Skalice (8 hotelů)

ubytování Police nad Metují (6 hotelů)

ubytování Rtyně v Podkrkonoší (3 hotely)

Ubytování v dalších lokalitách:

ubytování Praha | ubytování Olomouc | ubytování Liberec | ubytování Hradec Králové | ubytování Plzeň | ubytování Pardubice | ubytování Ostrava | ubytování České Budějovice | ubytování Brno | ubytování Český Krumlov | ubytování Františkovy Lázně | ubytování Karlovy Vary