Mahlerův penzion "Na Hradbách" *** – ubytování Jihlava

Mahlerův penzion

Mahlerův penzion "Na Hradbách"

Brněnská 31, Jihlava 1 (ukázat na mapě)
0
10

Penzion má ideální a strategickou polohu v  historickém centru Jihlavy, zároveň je dvě minuty pěší chůze od hlavního Masarykova náměstí, pět minut od ZOO a dvě minuty od nově otevřeného největšhího nákupního centra na Vysočině City parku Jihlava. Penzion prošel v letech 2002 - 2003 celkovou rekonstrukcí, aby byl 11.5.2004 slavnostně otevřen jako penzion. V interiérech je patrný rustikalný styl, najdete tu i klenby a krásné původní trámové stropy. Pokud jde o architektonické aspekty je tato stavba velmi významná a unikátní, jako jediná se totiž nachází uvnitř hradebního parkánu, mezi vnějšími a vnitřními hradbami. Nabízíme komfotní ubytování, výbornou restauraci, rustikální salonek,letní přírodní grilování na naší venkovní zahrádce,cateringové služby a celoroční aktivitou je relaxační centrum,které disponuje velikou masážní whirpool vanou a infračervenou saunou,které oboji vybízí a lákají k odpočinku a načerpání nových sil. Cena za pronájem centra je 500,-Kč/hod. Jihlava je svou polohou v centru ČR a kvalitním připojením na infrastrukturu jedním z nejlépe orientovaných měst.

1.7 km
8.7 km
69.6 km
0.1 km

Mahlerův penzion "Na Hradbách" – Recepce

Čas příjezdu: Od 14:00:00 hodin
Čas odjezdu: Do 10:00:00 hodin

Mahlerův penzion "Na Hradbách" – Okolí

V nedalekém okolí se nachází mnoho historických památek - památky UNESCO, cyklostezky, stezky pro pěší. Krásná Jihlavská ZOO je od objektu 5 min. pěší chůze.

Mahlerův penzion "Na Hradbách" – Pokoje

Čeká na Vás komfortní a pohodlné ubytování v přátelské a útulné atmosféře našeho rodinného penzionu ke strávení klidných a odpočinkových nocí. Z důvodu členitosti objektů u nás nenajdete dva identické pokoje,každý z nich má svou jedinečnou atmosféru a styl. Vyberte si z široké nabídky typů pokojů ve dvou budovách navazujících na sebe, první objekt je v rustikálním stylu,druhému objektu vévodí styl vysoce moderní. V ceně ubytování je bohatá vícechodová snídaně formou bufetu každý pokoj má bezplatné připojení k internetu, minibar, SAT, TV, přehrávač DVD. Kapacita penzionu je 40 míst a 10 přistýlek. Celková kapacita je 50 ubytovacích míst. Parkování je zajištěno zdarma před objektem nebo na nedalekém uzavřeném parkovišti

Mahlerův penzion "Na Hradbách" – Gastronomie

Velice se omlouváme,ale 29.8. - 30.9.2016 máme z technických důvodů restauraci MIMO PROVOZ. Od 1.10.2016 se na Vás budeme těšit ve zmodernizovaných prostorách s novým jídelním lístkem. Děkujeme za pochopení. Snídaně se bude dále podávat v prostorách salónku.

Další informace

Salónek v rustikálním stylu je naší opravdovou chloubou, pyšní se krásnými stylovými kachlovými kamny, které jsou dominantou této místnosti. Teplou a útulnou atmosféru dokreslují nádherné původní trámové stropy. Zde se každé ráno podávají snídaně pro hosty ubytované v penzionu. Poté se salónek otevírá pro veřejnost a slouží jako nekuřácká restaurace. Salónek je možno si pronajmout je přímo ideální pro různé akce v tomto příjemném netradičním prostředí s jedinečnou atmosférou. Je vybaven přehrávačem DVD/video, data projektorem, TV, připojením na internet a ostatní školící technikou. Na Vaše přaní připravíme: svatby promoce oslavy narozenin rauty školení konference bankety firemní akce obchodní jednání cateringové služby a další... Cena za pronájem celého salonku je 250,-Kč/hod

Máte-li zájem o další ubytování Jihlava, navštivte partnerský portál hotel.cz a vyberte si z nabídky prověřených hotelů a penzionů

Hodnocení hotelu
9.2
(51 recenzí)
Personál: 9.3/10 9.3 Služby: 9.1/10 9.1 Čistota: 9.5/10 9.5 Komfort: 9.2/10 9.2 Poměr cena/kvalita: 8.9/10 8.9
Peter Lukáč
rodina s malými dětmi, ostatní

14. 09. 2014 11:40:23
Celkové hodnocení:
10.0
Personál: 10/10 Služby: 10/10 Čistota: 10/10 Komfort: 10/10 Poměr cena/kvalita: 10/10
Pavel Valenta
dospělý pár, soukromá cesta

24. 08. 2014 16:30:22
Celkové hodnocení:
9.6
Personál: 10/10 Služby: 10/10 Čistota: 10/10 Komfort: 9/10 Poměr cena/kvalita: 9/10
Jiří Komrska
mladý pár, ostatní

13. 07. 2014 13:26:24
Celkové hodnocení:
10.0
Personál: 10/10 Služby: 10/10 Čistota: 10/10 Komfort: 10/10 Poměr cena/kvalita: 10/10
Tomas Pail
dospělý pár, soukromá cesta

12. 07. 2014 16:38:15
Celkové hodnocení:
6.6
Personál: 6/10 Služby: 6/10 Čistota: 7/10 Komfort: 8/10 Poměr cena/kvalita: 6/10
Anonym
rodina s malými dětmi, soukromá cesta
Rakousko
10. 05. 2014 13:58:17
Celkové hodnocení:
8.4
Personál: 9/10 Služby: 8/10 Čistota: 8/10 Komfort: 8/10 Poměr cena/kvalita: 9/10
Pavel
jednotlivec, obchodní cesta

4. 04. 2014 14:16:42
Celkové hodnocení:
8.2
Personál: 9/10 Služby: 9/10 Čistota: 8/10 Komfort: 8/10 Poměr cena/kvalita: 7/10
Andrea
mladý pár, soukromá cesta

23. 03. 2014 10:32:21
Celkové hodnocení:
10.0
Personál: 10/10 Služby: 10/10 Čistota: 10/10 Komfort: 10/10 Poměr cena/kvalita: 10/10
Jiří Kotouč
skupina přátel, obchodní cesta

9. 03. 2014 10:04:23
Celkové hodnocení:
10.0
Personál: 10/10 Služby: 10/10 Čistota: 10/10 Komfort: 10/10 Poměr cena/kvalita: 10/10
Anonym
mladý pár, soukromá cesta

25. 02. 2014 09:31:18
Celkové hodnocení:
9.0
Personál: 10/10 Služby: 8/10 Čistota: 10/10 Komfort: 9/10 Poměr cena/kvalita: 8/10
Letecká výroba Holasová Šárka
skupina přátel, obchodní cesta

22. 11. 2013 16:20:10
Celkové hodnocení:
10.0
Personál: 10/10 Služby: 10/10 Čistota: 10/10 Komfort: 10/10 Poměr cena/kvalita: 10/10
Celkem záznamů: 51
1 2 3 4 5

Pokud jste v tomto hotelu byli ubytováni a chcete přidat vaše hodnocení, kontaktujte nás na e-mailu lukas.civrny@hotel.cz. Nezapomeňte do obsahu e-mailu vložit Vaše jméno a číslo Vaší objednávky. Následně Vám zašleme odkaz na formulář, kde budete moci hodnocení vyplnit.

Lázně a wellness

  • Bazén - vnitřní
  • Sauna v hotelu
  • Fitness
  • Perličková vana v hotelu
  • Masáže

Služby a vybavení

  • Konferenční/společenská místnost
  • Přednáškový sál
  • Informační služba
  • Pokojová služba
  • Domácí mazlíčci
  • Bezbariérový přístup
  • Parkoviště
  • Zahrada
  • Bezdrátový internet
  • Nekuřácké prostředí
  • Cateringové služby
  • Taxi
  • TV

Sport

  • Bowling
  • Úschovna jízdních kol

Gastronomie

  • Restaurace v hotelu
  • Bar v hotelu
  • Kavárna v hotelu
  • Zahrádka v hotelu

Okolí a volný čas

  • Dětské hřiště
  • Kino
  • Jízda na koni

Catering

  • Catering - varianta A
  • Catering - varianta B

Tourist objects within 25 km from Mahlerův penzion "Na Hradbách"

Kostel sv. Jakuba Většího v Jihlavě

Kostel sv. Jakuba Většího v Jihlavě (ve vzdálenosti 0.19 km)

Dominantní trojlodní kostel stojí v Jihlavě od 13. století. Stavba severní věže (63 m), která sloužila městu jako strážní, byla dokončena počátkem 14. století. Její ochoz ve výšce 40 m (556 m n.m.) je dnes přístupný veřejnosti a nabízí pohled do širokého okolí. Jižní věž je zvonová a ve svém nitru ukrývá druhý největší zvon Moravy, sedmitunovou "Zuzanu". Velmi cenný je interiér kostela s mnoha ozdobnými prvky, které představují různé styly - od gotiky až po baroko. Otevírací doba věže:...

Turistické informační centrum Jihlava (ve vzdálenosti 0.21 km)

Zoologická zahrada Jihlava (ve vzdálenosti 0.26 km)

Jihlavské podzemí (ve vzdálenosti 0.32 km)

Kostel sv. Ignáce z Loyoly (ve vzdálenosti 0.45 km)

Kostel Povýšení sv. Kříže v Jihlavě (ve vzdálenosti 0.50 km)

Muzeum Vysočiny Jihlava (ve vzdálenosti 0.54 km)

Kostel Nanebevzetí Panny Marie v Jihlavě (ve vzdálenosti 0.55 km)

Brána Matky Boží v Jihlavě (ve vzdálenosti 0.60 km)

Webkamera Jihlava - Náměstí Svobody (ve vzdálenosti 0.81 km)


Ubytování v sousedních městech:

ubytování Jihlava (9 hotelů)

ubytování Havlíčkův Brod (7 hotelů)

ubytování Telč (19 hotelů)

ubytování Pelhřimov (9 hotelů)

ubytování Lipnice nad Sázavou (4 hotely)

ubytování Třebíč (8 hotelů)

ubytování Velké Meziříčí (7 hotelů)

ubytování Žďár nad Sázavou (10 hotelů)

ubytování Dačice (5 hotelů)

ubytování Nové Město na Moravě (13 hotelů)

Ubytování v dalších lokalitách:

ubytování Praha | ubytování Olomouc | ubytování Liberec | ubytování Hradec Králové | ubytování Plzeň | ubytování Pardubice | ubytování Ostrava | ubytování České Budějovice | ubytování Brno | ubytování Český Krumlov | ubytování Františkovy Lázně | ubytování Karlovy Vary